Алексей Петров не е случаен човек в българските политика и бизнес.

...
Алексей Петров не е случаен човек в българските политика и бизнес.
Коментари Харесай

Йордан Божилов: Важно е да се възстанови върховенството на правото

" Алексей Петров не е инцидентен човек в българските политика и бизнес. Трябва много да се стегне работата на Министерство на вътрешните работи и на съда. Почеркът на убийството демонстрира нещо, особено за времена, в които не господства правото. Затова е значимо да възстановим върховенството на правото ".  
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 29
Това сподели пред БНР Йордан Божилов, ръководител на Софийския конгрес за сигурност, някогашен заместник-министър на защитата. 

Относно  шпионския скандал с българи той акцентира, че Англия е сензитивна  към сходни сюжети. 

" Това са неофициални известия, преразкази от Би Би Си.  В тази война всички би трябвало да бъдат деликатни, тъй като тя се води освен в Украйна , само че и за мозъците и за сърцата на хората в разнообразни страни, пробва се да се въздейства върху политики.  Руската идея за водене на войната от ново потомство включва потребление на всички ограничения и средства  за реализиране на задачите ". 

В предаването " 12+3 " той проучва ескалацията на напрежението в Черно море: 

" Русия има подготвеност да ескалира във всяко едно направление обстановката в Черно море . Това се вижда. Русия има към момента преимущество във военно отношение по отношение на НАТО. В Черно море не могат да бъдат вкарани кораби и други средства, тъй като Турция е блокирала черноморските проливи.  Трябва ни разбор до каква степен може да стигне ескалацията, защото тя може да има разнообразни измерения ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР